Wat anderen over mij zeggen

Underdog Enterprices - Carolyne Jessurun
Stichting Projects for SuperKids is een stichting die zich inzet voor kinderen met een ernstige ziekte/aandoening.
Claudia heeft ons financiële en morele steun gegeven voor de uitvoer van ons kerstproject in 2020. Mede dankzij haar steun hebben wij 150 goed gevulde kersttasjes kunnen uitdelen aan kinderen die rond de feestdagen in het ziekenhuis lagen. Zonder haar hulp hadden we niet zoveel kindjes blij kunnen maken.
Claudia heeft ook daarna een zeer gulle donatie gedaan die het mogelijk zal maken toekomstige projecten te financieren. Claudia is altijd bereid advies en aanmoediging te geven. We zijn ontzettend blij met haar hulp!

Carolyne Jessurun - Secretaris/creative director Stichting Projects for SuperKids

Underdog Enterprises - Nancy Rijssel

Sinds 2019 kwam ik na een reorganisatie in de ww terecht en was druk bezig mijn Stichting YALC (Young Adult Life Coaching) vorm te geven. Dit heeft mij in een dal gebracht, was mijzelf kwijt. Na mijn ontmoeting met Claudia om de mogelijkheden te bespreken om samen te werken, maakte ze een opmerking over de kleuren van mijn kleding. De kleuren brachten niet mijn ware ik naar voren. Claudia bood mij een kleurenadvies aan bij Nanda Otten.

Dit heeft mij weer kleur en kracht gegeven! Met mijn Stichting zit nog even op hetzelfde niveau. Ik ben Nanda ook super dankbaar! Een vakvrouw.

Claudia is echt een geweldige, behulpzame en intelligente vrouw. Ik ben haar ontzettend dankbaar dat ik weer de krachtige, spontane, zakelijke, ambitieuze en liefdevolle vrouw ben.

Nancy Rijssel - Oprichter Stichting YALC

Underdog Enterprises - Cristian van der Stoep

Ik heb met Claudia samengewerkt vanuit haar onderneming Underdog Enterprises Dit betrof een samenwerking omtrent een fundraiser (24-uurs gaming marathon) ter behoeve van Stichting Autisme Experience.

Daarin toonde ze haar steun door hoofdsponsor te worden en met zeer positieve energie ons en onze partners te volgen! Enorm gewaardeerd!

Claudia's doorpak-mentaliteit is iets wat essentieel is in de branches waar we inzitten: niet iedereen kan namelijk voor zichzelf opkomen of zijn stem laten horen. Mooi dat Claudia die rol aanneemt en ik heb enorm veel respect voor hoe hard zij gaat!

Cristian van der Stoep - Oprichter Stichting Rubii GG

Underdog Enterprices - Dave Verhagen

Ik ben in contact gekomen met Claudia toen de PGB-app zich in de ontwikkelfase bevond. Haar kennis op PGB-vlak is enorm; zij is absoluut een expert op dit gebied. Doordat Claudia haar kennis met ons deelde en kritisch was op hetgeen wij opleverden, is het gelukt om een minimum viable product op te leveren.

Het contact was prettig waardoor we elkaar vaker hebben opgezocht. Op dit moment neemt Claudia deel aan de bouw van mijn Strandtent; een netwerk van ZZP’ers en ondernemers die werkzaam zijn in verschillende branches.

Claudia is een actief betrokken lid en brengt reuring in de tent; op een prettige manier. Ze heeft een mening, kan die mening onderbouwen en luistert ook naar wat jij vindt en te zeggen hebt.

Ik werk graag met haar samen omdat ik vind dat zij een betrouwbaar, intelligent eerlijk en warm persoon is. Ze is toegankelijk, helpt graag anderen vanuit het menselijke aspect. Samen delen is belangrijker dan zelf groeien. Wij geloven namelijk allebei dat delen leidt tot (meer) groei.

Ik zou het prettig vinden om meer en intensiever met haar samen te (gaan) werken.

Dave Verhagen - Oprichter De Strandtent en Projectcoördinator AFAS